"Ucuz kahramanlık" demişti, Ersan Şen İmamoğlu konusunda geri adım attı: Tabanın adayıdır, bir metro açılışına binlerce insan gidiyor
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

"Ucuz kahramanlık" demişti, Ersan Şen İmamoğlu konusunda geri adım attı: Tabanın adayıdır, bir metro açılışına binlerce insan gidiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için daha önce "Ucuz kahramanlık yapıyor" diyen ceza hukukçusu Ersan Şen, Habertürk yayınında geri adım attı. Şen, İmamoğlu'na ilişkin, "İmamoğlu son açtığı metrolarla hizmetini ortaya koydu. Ben eleştiri yapmıştım ama görünen o ki, İmamoğlu tabanın adayıdır. Bir metro açılışı yapıyor, binlerce insan gidiyor. Metro açılışına o kadar insan gitmez" dedi.

Kürşad Oğuz ve Serap Belet'in sunduğu Habertürk Gündem programında  Ersan Şen, Habertürk Yazarı Sevilay Yılman, Hukukçu Prof. Dr. Selami Kuran, CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, yazar Şükrü Küçükşahin gündemi değerlendirdi. Daha önceki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili açıklamalarıyla gündem olan Ersan Şen, yayında İmamoğlu konusunda geri adım attı. 

"İmamoğlu son açtığı metrolarla hizmetini ortaya koymuştur, kendisini de göstermiştir" diyen Ersan Şen, şunları söyledi:

"Onun için ben eleştiriyi yapmıştım. Bırak o yargıyla uğraşmayı. Şimdi görünen o ki bu tartışma tamamen İmamoğlu'nun üzerinden gidiyor. İmamoğlu, ben ne diyorum defacto aday. Tabanın adayı şu an da. Siz onu çıkarırsanız... görüyorsunuz bak bir metro açılışı yapıyor, o açılışa o kadar insan gitmez. Bir çağrı yapıyor binlerce insan gidiyor."

Habertürk Yazarı Sevilay Yılman'ın "Kayyum falan atanmadan bıraksın mı diyorsunuz" sorusuna Ersan Şen, "Hayır aday olacak. Şu anda adaylığa doğru gidiyor. Ben diyorum ki iktidarda olan... Ben size katılmıyorum. İstanbul'u ele geçirme projesi böyle olmaz." diye yanıt verdi.

Hukukçu Prof. Dr. Selami Kuran da Şen'in bu sözlerine ilişkin "Kılıçdaroğlu olmasın da kim olursa olsun diyorsun" karşılığını verdi.

Ersan Şen daha önce ne demişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve hapis cezası kararı hakkında konuşan Ceza Hukukçusu Ersan Şen, “İmamoğlu’nun yaptığı ucuz kahramanlık. Cezası kesinleştiğinde 30 gün kemiksiz girecek içeriye” demişti. Şen bu sözleri üzerine yoğun tepki almıştı.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar