Kahramanmaraş’taki enkazda bir valiz dolusu altın kemer bulundu!
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Kahramanmaraş’taki enkazda bir valiz dolusu altın kemer bulundu!

Kahramanmaraş’ta bir enkazda bir çanta dolusu altın kemer bulundu. Altınların sahibine ilişkin bir bilgiye henüz ulaşılamazken, sahibinin kim olduğu sosyal medyada merak konusu oldu. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından binlerce bina yıkılırken binlerce insan hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşların eşyaları da enkazdan çıkarılıp polise teslim ediliyor.

Kahramanmaraş'ta Halk Bankası karşısındaki bir enkazdan enkaz kaldırma çalışmaları sırasında büyük bir valiz dolusu altın kemer bulundu. Görüntülerden sonra söz konusu takıların akıbetiyle ilgili bir açıklama yapılmadı. 

Görüntüleri yorumlayan bölge halkı ise altın kemerlerinin her birinin en az 10 bin dolar olduğunu ileri sürdü. Burasının bir kuyumcu dükkanı olabileceği ileri sürülürken yorum yapan bazı isimler ise kuyumcunun evi olduğunu iddia etti. Altınların sahibine ilişkin bilgiye henüz ulaşılamadı. 

"Altını gören 50 kişi oldu"

Z Haber TV'nin Instagram kanalında paylaşılan görüntülerde enkaz kaldırma çalışmaları yaptığı görülen bir ekibin altın dolu valizi bulmasının ardından, "Daha demin 5 kişi vardı, altını gören 50 kişi oldu" dediği duyuldu. Altın kemerlerin sahibinin kim olduğuysa sosyal medyada merak konusu oldu. 

 

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar