Çocuklar hep kardeş: ‘Oyuncak Kardeşliği’
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Çocuklar hep kardeş: ‘Oyuncak Kardeşliği’

Kırsal bölgelerdeki çocuklara ulaştırdığı hediyelerle tanınan 'Oyuncak Kardeşliği' sosyal sorumluluk projesinin kurucusu Ümit Kavak, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir video yayınladı.

Videonun arka fonunda Zülfü Livaneli'nin 'Güneş Topla Benim İçin' şarkısı yer alırken, pamuk şeker yiyen ve dönen salıncaklara binen çocukların mutluluğu görünüyor.

'Oyuncak Kardeşliği'nin Serüveni

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar yaşayan Ümit Kavak, bir süre önce durumlarından etkilendiği Suriyeli ve göçer ailelerin çocuklarıyla vakit geçirmeye çalıştı.

Çocukların aldığı hediyeler karşısında yaşadığı mutluluğu gören Ümit Kavak, daha çok kişiye ulaşabilmek için sosyal medya üzerinden 'Oyuncak Kardeşliği' projesini başlatmıştı.

Hayırseverlerin kargoyla kendisine gönderdiği oyuncak ve hediyeleri, kendi imkanlarıyla Şanlıurfa ve çevresindeki illerin kırsal bölgelerine ulaştıran Kavak, bugüne kadar binlerce çocuğun yüzünü güldürmeyi başardı. 

Kavak, hediyeler götürdüğü çocukların mutluluklarını, çektiği video ve fotoğraflar ile sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar