Maaşını isteyen Suriyeli işçi, eski patronları tarafından darbedildi
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Maaşını isteyen Suriyeli işçi, eski patronları tarafından darbedildi

İstanbul Sultangazi'de maaşını isteyen Suriyeli işçi, diğer işçilerin gözü önünde eski patronları tarafından şiddet gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, 2 patronu gözaltına alırken iş yerinde kayıt dışı çalıştığı öne sürülen çok sayıda işçi polisten saklanmak için yangın merdiveninden çatı katına çıktı. Olay, Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli bir işçi daha önce çalıştığı tekstil atölyesine giderek atölye sahibi 2 kişiden alamadığı 1 aylık maaşını istedi. İddialara göre, atölye sahipleri ile işçi arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Tekstil atölyesi sahipleri diğer işçilerin gözü önünde maaşını isteyen işçiyi darbetti.

Yüzü kanlar içinde kalan işçi, polisi arayarak darbedildiği ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerine ambulans çağırdı. İş yerinde inceleme yapan ekipler, maaşını isteyen eski çalışanını döven iki patronu da gözaltına aldı.

Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan işçi ise, kendisini darbeden eski patronlarından şikâyetçi oldu.

Atölye sahipleri, karakoldaki ifadelerinde 'maaşını isteyen işçinin kendilerini tehdit ettiğini, maaşının ödeneceğini söylemelerine rağmen işçinin kendilerine saldırdığını' söylediler. İki patron 'kendileri korumak için gence karşılık verdiklerini' ifade ettiler. 

(DHA)

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar