Müge Anlı, Rahmi Özkan'a mesaj gönderen kadınlara tepki gösterdi: Yuh ama artık biraz edep!
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Müge Anlı, Rahmi Özkan'a mesaj gönderen kadınlara tepki gösterdi: Yuh ama artık biraz edep!

ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı, yıllardır birlikte program yaptığı avukat Rahmi Özkan'a  mesaj gönderen kadınlara tepki gösterdi. "50 yıllık evli adama yazıyorsunuz" diyen anlı "Artık yuh ya. Devenin nalı ya. Biraz edep. Ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz, ne görüyorsunuz? Bu kadar da olmaz ki. Bu toplumu nereye sürüklüyorsunuz? Biz namuslu, şerefli, haysiyetli, etik kuralları olan bir toplumuz" diye konuştu. 

Müge Anlı, TikTok üzerinden tanıştığı kişiyle birlikte yaşayan Eda isimli kadının, TikTok'ta askere gideceği için video çeken birine "Ben senin asker yarin olayım" diyerek mesaj göndermesine tepki gösterdiği sırada, yıllardır birlikte program yaptığı avukat Rahmi Özkan'a  mesaj gönderen kadınlara  da tepki gösterdi. 

Özkan kendisine günde 50 mesaj geldiğini söylerken  "Niye Rahmi Özkan'a mesaj atıyorsunuz? Amaç ne? Amacınız ne olduğunu da biliyorum" diyen Anlı ise  "Rahmi Bey'in telefon şifresini falan da biliyorum bir gün elinden telefonu alıp isminizi söyleyip fotoğrafınızı göstererek okuyacağım" dedi. 

 

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar