Nihat Hatipoğlu’nun imam nikahı kıydığı nikâhta semazenler de vardı dansöz de
Doğan Akın

Magazin

Doğan Akın

Yükleniyor...

Nihat Hatipoğlu’nun imam nikahı kıydığı nikâhta semazenler de vardı dansöz de

"Anadolu'nun Prensesi" olarak anılan ünlü şarkıcı Sevim Egesoy'un kızı Burcu Özüyaman, Lübnanlı Rachad Ghandour ile evlendi. Çiftin imam nikâhlarını eski YÖK Üyesi ve İlahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu kıydı. Düğünde dini nikâhın ardından dansöz oynatılması sosyal medyada gündem oldu.

Bir dönemin sevilen isimlerden şarkıcı Sevim Egesoy'un kızı Burcu Özyaman, aile üyelerinin ve yakın dostlarının katıldığı görkemli törenle Lübnanlı Rachad Ghandour ile dünyaevine girdi.

Lübnan, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katar'dan birçok davetlinin katıldığı törende çiftin imam nikâhlarını ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu kıydı. Eşiyle birlikte törene katılan Hatipoğlu, imam nikâhını kıydıktan sonra çiçeği burnunda çifte evlilikle ilgili tavsiyeler de verdi.

Semazen gösterilerinin ardından temposu yükselen törende Anadolu'nun her köşesini temsil eden folklor ekipleri ve danslarla gece geç saatlere kadar devam etti. Düğünde sahneye çıkan dönsözler de dans etti.

Geceye ünlü isimler katıldı

Medyaradar'ın haberine göre, gecede Özlem Yıldız, Özge Ulusoy, Gülay Kamaz, Derya Ayaydın, Eylem İpek Şafak davetliler arasındaydı. 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar