Öğrenciler, 'Tek Evimiz Dünya' sloganıyla kıyıları temizledi
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Öğrenciler, 'Tek Evimiz Dünya' sloganıyla kıyıları temizledi

Bahçeşehir Koleji, çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla Türkiye'nin tüm kıyı kesimlerinde bulunan şubeleriyle eş zamanlı olarak, 'Tek Evimiz Dünya' sloganıyla, kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirdi.

İzmir'de de 500 öğrenci, veli ve öğretmenin katılımıyla gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi ile İnciraltı Ormanı sahil kıyısındaki izmarit, plastik şişe, ambalaj atığı gibi çöpler toplandı.

Türkiye'nin tüm kıyı kesimlerinde şubesi bulunan Bahçeşehir Koleji, çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla eş zamanlı olarak kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirdi. 'Tek Evimiz Dünya' sloganıyla İzmir İnciraltı Kent Ormanı'nda toplanan 500 öğrenci, veli ve öğretmen, ellerinde 'Suyu kirletmek hayatı tüketmektir', 'Atıklarımızı çevreye değil, çöp kutusuna atalım' yazılı pankartlarla sahile yürüdü.

İlkokuldan liseye kadar farklı yaş gruplarından öğrenciler, ellerine eldiven giyerek çöp poşetlerine sahilde buldukları atıkları doldurdu. İzmarit, pet şişe kapağı, ambalaj atıkları, plastik şişe, cam şişe gibi atıkların toplandığı etkinlikte, öğrenciler çevreyi kirletmeme konusunda bilinçlendi.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Köşe Yazısı

Tek

Öne Çıkan Videolar