Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşı: Türkiye’deki insanlar bizden daha güzel arabalara biniyor, daha iyi telefon kullanıyorlar
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşı: Türkiye’deki insanlar bizden daha güzel arabalara biniyor, daha iyi telefon kullanıyorlar

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşı kadın, yaşadığı ülkeyle Türkiye'yi kıyaslayanları eleştirdiği bir video paylaştı. Genç kadın, yaşadığı ülkede de ekonominin kötü ve hayat pahalılığının olduğunu belirterek “Türkiye’deki insanlar bizden daha güzel arabalara biniyor, daha güzel yemekler yiyor, daha iyi telefon kullanıyorlar” dedi.

Türkiye ile diğer ülkeleri ekonomi sosyal yaşam açısından karşılaştıran insanlara sosyal medya hesabından cevap veren genç kadın gündem oldu.

TELE1'de yer alan haberdeki videoda genç kadın,  şunları söyledi:

"Zaten bizim kiramız bin euro, aldığımız para bin 700 euro. bazıları var bin 200 euro asgari ücret için çalışıyor. Senin kiran bin euro ise 200 euro elektriğe veriyorsun ve bin 200 euro alıyorsan sana para kalmıyor. Ne kadar terbiyesizsiniz siz Türkiye'deki insanlar. Ben anlamıyorum, hiçbirinizi de anlamayacağım. Bize laf edip durmayın. Getirdiğimiz çikolatalara bile laf ediyorsunuz. Artık size çikolata falan yok. Siz bize getirin. Siz bizden daha zenginsiniz. 8 bin TL alıyorsunuz. İsterse fiyatlar uçuk olsun, bizim burda fiyatlarımız uçuk. 'İki aylık maaşınla gelir burada ev alırsın araba alırsın', n.h alırsın evi, arabayı orada. Biz de artık iki yada üç sene burada kalmamız gerekiyor. Bize de her zaman izin yok ama Türkiye'deki insanlar anlamıyor."

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar