Zafer Partisi'nden istifa eden Soner Çam'a saldırı görüntüleri ortaya çıktı
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Zafer Partisi'nden istifa eden Soner Çam'a saldırı görüntüleri ortaya çıktı

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, yayınladığı açıklama ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın azmettirdiği 20 kişinin saldırısına uğradıklarını duyurmuştu. Olayın ardından, Soner Çam'ın şiddet gördüğü görüntüler ortaya çıktı.

Soner Çam, Ümit Özdağ’ın azmettirdiği kişiler tarafından darbedildiğini söyleyerek istifa etti. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak ise Çam’ın FETÖ ile ilgili paylaşımlarından dolayı disipline sevk edilince olay çıkardığını öne sürdü.

"20 kişi ile darbettiler"

Soner Çam, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliğinden ve Parti üyeliğinden istifa ettim. Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran Ümit Özdağ azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler.”

Saldırı görüntüleri ortaya çıktı

Zafer Partisi Genel Merkezi’nde yaşanan saldırıya ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Soner Çam’ın kalabalık bir grup tarafından salondan çıkarıldığı ve saldırıya uğradığı kaydedildi. (Duvar)

TIKLAYIN | Zafer Partisi'nden 'darp edildiğini' duyuran Soner Çam açıklaması: Kendisiyle değil, yanında getirdiği arkadaşıyla arbade yaşandı

 

 

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar