Bel fıtığı olduğu için deprem bölgesinde bastonla yürüyen Süleyman Soylu, Eyüpspor ziyaretinde top sektirip vole vurdu
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Bel fıtığı olduğu için deprem bölgesinde bastonla yürüyen Süleyman Soylu, Eyüpspor ziyaretinde top sektirip vole vurdu

İstanbul Eyüpsultan'da bulunan Eyüpspor Kulübü'nü ziyaret eden İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, top sektirip vole vurdu. Soylu'nun bir kaç hafta önce bel fıtığı olduğu için deprem bölgesinde bastonla yürüdüğü görüntüler çok konuşulmuştu.

Deprem bölgesinde çalışmaları koordine ederken bel rahatsızlığı gerekçesiyle Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgeye yaptığı ziyarette kendisine eşlik ‘edemeyen’ ve bastonla gezdiği fotoğrafları basına yansıyan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün İstanbul’da ziyaret ettiği Eyüpspor tesislerinde top sektirdi.

Kendisine atılan topu defalarca sektiren ve sert bir vuruşla gol atmayı da başaran Soylu yanında bulunanlar tarafından uzun uzun alkışlandı. Soylu’nun baston desteği olmadan yürüyemediği durumdan 20 gün sonra İstanbul’da top oynayabilecek kadar iyi durumda olması, “İstanbul adaylığı iyi geldi” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Ne olmuştu?

Soylu, iki hafta önce AKP’li Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın iftarına bel rahatsızlığı nedeniyle bastonla katılmıştı. Soylu’nun deprem bölgesinde bastonla görüntülenmesinin ardından yaklaşık 1 hafta dinleneceği duyurulmuştu.

TIKLAYIN | Süleyman Soylu, bastonla görüntülendi

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar