Çok sayıda mesaj aldığını söyleyen Haluk Levent 'herkese yetişemediği' için özür diledi: Çaresiz kalırsın bazen
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Çok sayıda mesaj aldığını söyleyen Haluk Levent 'herkese yetişemediği' için özür diledi: Çaresiz kalırsın bazen

Haluk Levent telefonuna gelen mesajları göstererek herkese yetişemediği için özür diledi. 

AHBAP Platformu kurucusu sanatçı Haluk Levent depremden etkilenen iller için yardım toplayarak AHBAP aracılığıyla yardım çalışmaları koordine ediyor. Çok sayıda insan tarafından mesaj aldığını söyleyen Levent, önceliği enkaz altında kalmış insanlara verdiklerini söyleyerek, Herkese yetişemediği için özür diledi. 

"Çaresiz kalırsın bazen"

Telefonuna gelen mesajları gösterdiği bir video çeken sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından bir video yayınladı. "Çaresiz kalırsın bazen" notuyla paylaştığı videoda şunları söyledi: Saniyede akan telefonlar. Ben kimseye yetişemediğim için hepinizden özür diliyorum. O kadar çok yerden aranıyoruz ki özellikle enkaz altında kalmış insanların çığlığına yetişmeye çalışıyoruz. Kimileri okumuyor musunuz diyor ama okumaya, açmaya fırsat olmuyor. O kadar çok mesaj geliyor ki yine de ekibime veriyorum, tek tek okumaya çalışıyorlar. Yine de tek tek yetişmeye çalışıyoruz. 

Telefon operatörlerine seslendi

GSM operatörlerine de tepki gösterdiği bir tweet paylaşan Levent şöyle dedi: 4. Gün Ben Hatay’da bıraktığım ekibimle 2 saat içinde 3 kez zor görüşebildim. Telefon operatörleri ! Ne diyeceğimi bilmiyorum artık!

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar