Erdoğan'dan AB'ye: Operasyonumuza işgal derseniz, kapıları açar 3,6 milyon mülteciyi size göndeririz
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Erdoğan'dan AB'ye: Operasyonumuza işgal derseniz, kapıları açar 3,6 milyon mülteciyi size göndeririz

Suriye'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nce sınır ötesine yapılan 'Barış Pınarı Harekâtı'nın ikinci günü açıklama yapan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) yetkililerine seslenerek "Kendinize gelin, operasyonumuzu işgal hareketi olarak nitelerseniz işimiz kolay, kapıları açar 3,6 milyon mülteciyi sizlere göndeririz" dedi.

TIKLAYIN: Erdoğan'dan Avrupa Birliği'ne: Bizi işgalci olarak tanımlarsanız işimiz kolay, kapıları açarız, 3,6 milyon Suriyeli'yi size göndeririz

Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Kalkmışlar para hesabı yapıyorlar. 2. taksit olan 3 milyar Euro'yu göndermeyeceklermiş. Zaten siz verdiğiniz sözleri yerine getirdiniz mi, getirmediniz. Biz sizden bir şey alarak yürümedik. 40 milyar doları biz harcadık, Allah'ın izniyle bir o kadar daha harcar yolumuza devam ederiz. Ama kapıları da açarız. Bunu bilmeniz lazım. Siz hiçbir zaman samimi olmadınız. 1963'ten beri oyaladınız. Avrupa Birliği'ne aldık arayacağız diyerek... Hiçbir zaman doğru konuşmadınız, dürüst değilsiniz. Hayatınız yalan üzerine bina edilmiş. Sonra Tayyip Erdoğan'a saldırın, istediğiniz kadar saldırın. Biz bu yolda emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz."

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar