LGBTİ+'lara karşı organize edilen mitingde bazı katılımcılar, müziğin kapatılmasını istedi: "Böyle saçmalık olmaz!"
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

LGBTİ+'lara karşı organize edilen mitingde bazı katılımcılar, müziğin kapatılmasını istedi: "Böyle saçmalık olmaz!"

Yesevi Alperenler Ocağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne bağlı Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun LGBTİ+’ları hedef alan “Büyük Aile Buluşması” mitingi Saraçhane’de başladı. Organizasyona katılan bir grup; "Böyle saçmalık olmaz, biz buraya gitar dinlemeye mi geldik?" diyerek müziğin kapatılmasını istedi.

Miting yapacak olan Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu, İsmailağa, Hakyol, Hüdayi Vakfı, Siyer Vakfı, TÜGVA, İHH, Ülkü Ocakları, Yesevi Alperen Ocakları, Osmanlı Ocakları gibi 150'ye yakın STK'dan oluşuyor. Vatan Partisi de mitinge katılım gösterdi.

Çok sayıda kişi LGBT+'ları hedef alan mitinge tepki gösterdi

RTÜK’ün sitesinde, ‘Büyük Aile Buluşması’ adlı LGBTİ+ karşıtı bir yürüyüşü kamu spotu adı altında tavsiye edildiğini ilan edildi. Çok sayıda kişi LGBT+'ları hedef alan mitinge tepki gösterdi. 

Mitingde konuşma yapan katılımcı, "Son nefesimize kadar ailemizi kutsalımızı muhafaza edeceğiz" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı, "LGBTİ dayatmasını topraklarımızdan kovacağız" diye konuştu. 

Mitingde müzik gerilimi

Mitingde sarıklı ve cübbeli kişiler, "Böyle saçmalık olmaz, biz buraya gitar dinlemeye mi geldik?" diyerek, müziğin kapatılmasını istedi. (Dokuz8 Haber)

Video: Fatoş Erdoğan

TIKLAYIN | LGBTİ+ karşıtı miting Saraçhane'de gerçekleştirildi: "Bugün bu işin fitili ateşlendi, önümüzdeki günlerde Türkiye’nin dört bir yanında bu topluluklar toplanacak"

 

 

 

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar