İrfan Değirmenci: TİP’in baraj sorunu yok, ittifakımız daha şimdiden yüzde 15'lere varan bir oyu garantiledi
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

İrfan Değirmenci: TİP’in baraj sorunu yok, ittifakımız daha şimdiden yüzde 15'lere varan bir oyu garantiledi

T24 Video

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İzmir milletvekili adayı İrfan Değirmenci, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile TİP'in baraj sorunu olmadığını söyledi.

Değirmenci, Emek ve Özgürlük İttifakı içinde yer alan ancak Yeşil Sol Parti’nin listelerinden değil kendi adı ve adaylarıyla seçime katılan TİP’in baraj sorunu hakkında açıklama yaptı.

"TİP'in baraj sorunu yok"

Değirmenci, paylaştığı videoda, şunları söyledi:

"Son zamanlarda hem sahada hem sosyal medyada çok sık karşılaştığım bir soruya doğrudan yanıt vermek istedim. TİP'in baraj sorunu yok. TİP'e verilen oyla boşa gitmeyecek. Çünkü Emek ve Özgürlük İttifakı'nın çatısı altında seçime gidiyoruz ve ittifakımız daha şimdiden yüzde 15'lere varan bir oyu garantilemiş durumda. Dayanışma ile barajı yıktık. Şimdi halkın oylarıyla, halkın vekillerini Meclis'e taşıyoruz. Bilerek veya bilmeden sizi yanlış yönlendirmek isteyenler olabilir. Seçim sisteminin de bir hayli karışık olduğunu biliyoruz ama şunu bilin ve unutmayın: TİP'in baraj sorunu yok. Bu edenle TİP'e oy vermek isteyen tüm dostlarımızı gönüllerini ferah tutumaya çağırıyoruz. Endişeniz olmasın."

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar