İyi Partili Buğra Kavuncu: Deprem bölgesinde gördüğümüz, tahmin ettiğimizin 10 katı; Twitter'ı yasaklamanın günü mü?

İyi Partili Buğra Kavuncu: Deprem bölgesinde gördüğümüz, tahmin ettiğimizin 10 katı; Twitter'ı yasaklamanın günü mü?

Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'tan T24 canlı yayınına bağlanan İyi Partili Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, "Maraş'ta şu anda en fazla kurtarma ekibine ihtiyaç var, en acil ihtiyaç kurtarma ekibi" dedi. 

Kahramanmaraş'taki durumu "Türkiye çok büyük bir felaketle karşı karşıya, İstanbul'da gördüğümüz 1 ise buraya geldiğimizde 10 olduğunu gördük" ifadeleriyle dile getiren Kavuncu, BTK tarafından Twitter'a yönelik bant daraltma kararını da eleştirerek "Twitter'ı yasaklamanın günü mü, hiç değil, incitici" dedi.

Kendisinin de sosyal medya aracılığıyla yardım çağrıları yaptığını hatırlatan Kavuncu, "Eleştirilere tahammül göstermek gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Pazartesi (6 Şubat) sabaha karşı saat 04.17'de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde, saat 13.24'te de Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerinde büyük yıkıma neden oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uluslararası yardımı da içeren dördüncü seviye alarm verdiklerini açıkladı. Daha önce 7 gün milli yas ilan edildiğini duyuran Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen bu 10 il için 3 ay süreyle OHAL ilan etti. Depremin yaşanmasından bu yana iki gün geride kaldı, üçüncü günde de arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bölgedeki son durum ne?

Canlı yayınla T24'te...

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar