Ertuğrul Özkök zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı: Diyarbakır'da halaydan sonra epey dayak yemiştim, zeybeğime kaç puan?
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Ertuğrul Özkök zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı: Diyarbakır'da halaydan sonra epey dayak yemiştim, zeybeğime kaç puan?

Diyarbakır'daki halay çektiği görüntüleri gündem olan Ertuğrul Özkök, Eskişehir'de zeybek oynadığı görüntüleri paylaşarak göndermede bulundu. Özkök, Diyarbakır'daki halay görüntülerine atıf yaparak "Diyarbakır'da halayda sınıfta kaldım, Eskişehir'de zeybeğime kaç puan?" dedi. 

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Özkök, "Geçen Cuma akşamı Eskişehir’de Mustafa Taviloğlu’nun balık sergisinden sonra yemekte zeybek oynadım. Diyarbakır'da halaydan sonra epey dayak yemiştim. Zeybeğime 10 üzerinden kaç puan? Herkese sevdanın yolları bana yine dayaklar mı yani?" ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesinde 20 yılı genel yayın yönetmenliği olmak üzere 35 yıldır çalışan Ertuğrul Özkök, geçtiğimiz günlerde görevini bıraktığını duyurdu. Özkök, Demirören ailesi tarafından kovulduğu yönündeki iddiaları da reddetti.

Özkök'ün sanatçı Ahmet Güneştekin'in sergisine gittiği Diyarbakır'da İsmail Saymaz ile çektiği halay görüntüleri, 'Hafıza' isimli serginin teması ve içeriği nedeniyle tartışmalara neden olmuştu. 

TIKLAYIN | İsmail Saymaz ve Ertuğrul Özkök’ün Diyarbakır’da halay çektiği video sosyal medyanın gündeminde: “İçimdeki bulantıyı anlatmaya kelimeler yetmez”

TIKLAYIN | İsmail Küçükkaya, "Bu görüntü çok konuşulur" diyerek paylaştı: Ertuğrul Özkök ve İsmail Saymaz, Kardeş Türküler eşliğinde halay çekti

TIKLAYIN | Fatih Altaylı: Diyarbakır'daki geziyi İmamoğlu düzenlemiş olsa, Özkök orada bu kadar rahat halay çekebilir miydi sizce!

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar